Verkoop 1 Slaapkamer, Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, City Tower 1, Office No. 1105, Sheikh Zayed Rd.

Verkoop - Cod. 32604

  • Typologie: 1 Slaapkamer
  • Gebied: 62.15 m²
  • Getal kamers: 1`
  • Verdieping: -

Omhels de nieuwe Riviera lifestyle
Azizi Riviera Door Azizi Ontwikkelingen in Meydan AED 550.000

Waterfront levensstijl gemeenschap
Luxe woonwoningen door Azizi
Keuze uit studio's, 1BR en 2BR

Azizi Riviera is gemakkelijk bereikbaar via Business Bay, Sheikh Zayed Road, Al Khail Road en Meydan Road. Het is ook goed verbonden met een voorgestelde metro, winkelcentra, bioscopen, winkels, scholen, ziekenhuizen en andere moderne benodigdheden.
Het Meydan Hotel en Racecourse ligt op slechts vijf minuten afstand, en zo is het voorgestelde One Mall en de jachthaven.

Nieuwe gemeenschap die voor iedereen leeft
De eerste fase van Azizi Riviera is gevestigd in een multi-fase ontwikkeling bestaande uit 18 mid-rise residentiële gebouwen bestaande uit 2.273 eenheden, een mega-geïntegreerde winkelwijk, uitzicht op het water en weelderig groen.

Het hart van de Riviera
Na de kleur groen is Corniche X gepositioneerd in het midden van Corniche VII en Corniche XI in fase 1 van de Azizi Riviera. De straten van Corniche zijn bekleed met levendige en bruisende winkels, restaurants en drankjes, waardoor het de perfecte plek is om vrienden, familie en buren in te halen.
Slechts een korte wandeling naar het kanaal, met veel verbindingen met het openbaar vervoer en watervervoer, is dit de ideale locatie om te genieten van een deel van de Riviera gemeenschap. Gezinsactiviteiten, openlucht dineren, cafes en bistro's, bioscopen en luxe winkels bieden alles wat je nodig hebt om het goede leven van de Riviera te kunnen leven.
Kies uit studio-, appartementen met 1 of 2 slaapkamers onder zeven mid-rise appartementen die de Riviera gemeenschap onderscheiden

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB